Het nieuws

Thuis op ieder terrein

in bewerking...........

Laatst aangepast (donderdag, 17 mei 2012 06:43)

 

Move3

in bewerking.....

Laatst aangepast (zondag, 26 februari 2012 07:39)

 

Back in business......

Hier komt binnenkort de nieuwe site......

Laatst aangepast (zaterdag, 25 februari 2012 22:07)

 

Welkom bij Joomla!

Joomla! is een vrije open source framework en artikel publiceersysteem ontworpen voor het snel creƫren van zeer interactieve meertalige websites, online communities, media portalen, blogs en eCommerce toepassingen.


Joomla! LogoJoomla! biedt een gemakkelijk te gebruiken grafische interface die het beheren en publiceren van grote hoeveelheden artikelen inclusief HTML, documenten en media vereenvoudigt. Joomla! wordt gebruikt door organisaties van alle grootten voor intranets en extranets en wordt ondersteund door een community van tienduizenden gebruikers.

Laatst aangepast (dinsdag, 12 augustus 2008 10:00)

Lees meer...

 

Wij zijn vrijwilligers

Het Joomla Core Team en Working Group leden zijn vrijwillige ontwikkelaars, ontwerpers, administrators en beheerders die samen werken om Joomla! naar een steeds hoger niveau te brengen in haar relatief korte bestaan. Joomla! heeft een aantal zeer getalenteerde mensen die open source concepten naar een industrieel niveau brengen. Joomla! 1.5 is een grote sprong voorwaarts en vertegenwoordigt de meest opwindende Joomla! versie in de geschiedenis van het project.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

 
Meer artikelen...